Nilkkajumppaa ja muita hyödyllisiä videoita

On kyllä käsittämättömän tylsää olla puoliksi kipeänä jo ties kuinka monennetta päivää. Puoliksi kipeällä tarkoitan sitä, että jaksamistaso nousi normaaliksi jo ajat sitten, mutta jo kävellessäkin täytyy yskiä loputtomia määriä limaa keuhkoistaan. Sekä kroppa että mieliala alkavat valitella liikkumattomuutta, hinku lenkkareiden päälle on kova. Kun lenkille ei kuitenkaan ollut vielä tänään asiaa, tein Youtuben seurantalistallani olevan The Run Experience -kanavalta löytämäni jalka- ja nilkkajumpan, koska sellaistahan minun mokomat löllöjalkani eivät voi koskaan saada liiaksi. Suosittelen kyllä tätä – se on aika tiukka, jos tekee kunnolla!

Jaan tähän muutaman muunkin Run Experiencen videon, kun sattuneesta syystä ei ole tällä viikolla mitään kerrottavaa omista treeneistä. Tässä oli aloittelevalle puolimaratoonarille aika hyödyllisen oloinen pätkä vauhdin suunnittelusta:

Pistetään vielä kolmas video lenkkiravitsemukseen liittyen. 

Siinäpä tämän päivän setti, toivottavasti saan pian aikaan monisanaisempia postauksia! Huomenna yritän selviytyä edes BodyBalanceen avaamaan laiskottelusta tulleita jumeja ja pidän toivoa yllä, että saisin lenkin tai pari tehtyä loppuviikosta, kun tässä vielä kärsivällisesti parantelen. Oikein hyvää ja toivottavasti tervettä viikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Kiitos nilkkajumppavinkistä! Vaikuttaa erittäin pätevältä ja pitänee lisätä omiin jumppiin :) Niin simppeli, mutta tosiaan yllättävän vaativa kun keskittyy. Myös tuo Youtube-tili ylipäätään vaikutti mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja paranemisia siitä viimeisestäkin flunssanrippeestä! :)

   Poista
  2. Mahtavaa, jos onnistuin jakamaan jotain hyödyllistä muillekin kuin itselleni! Nyt jumpataan helkkarin vahvat nilkat! :D

   Poista

Lähetä kommentti