Viisi biisiä piristämään elämää

Olen tehnyt aika mahtavia löytöjä tänä vuonna ilmestyneen musiikin parista, joten päätin koota muutaman biisin, jotka tuovat innostavilla lyriikoilla ja menevällä rytmillä virtaa niin lenkeille kuin muuhunkin elämään. Ottakaa siis tänään vastaan tämä vähätekstinen postaus, jakakaa omia inspiraatiobiisejänne kommenteissa ja kertokaa, millainen musiikki saa teidät liikkeelle ja motivoitumaan!

Can We Pretend – P!nk feat. Cash Cash
Olen pitkään ollut P!ink-fani ja hänen uudelta albumiltaan Hurts 2B Human löytyi taas monta uutta suosikkia, mutta tässä on energisin biitti vauhdittamaan vaikkapa lenkkejä. Samalta levyltä löytyvä Courage tuli myös kuin tilauksesta Helsinkiin muuton ja uusien opintojen äärellä pyöriskeleviin mietteisiini.

Into The Dawn – Rahh
Kyseessä on ilmeisesti niin tuore artisti, ettei häneltä toistaiseksi löydy kuin pari singleä Spotifysta, mutta jään innolla odottamaan, että hän pääsee tekemään lisää musiikkia! Tämä kappale sopisi fiilikseltään täydellisesti BodyCombat-tunnille – kertosäe olisi se kohta, kun lähdetään iskemään suoria lyöntejä niin lujaa, kuin lähtee!

Power is Power – SZA, The Weeknd, Travis Scott, Game of Thrones
Tämä on peräisin Game of Thronesin inspiroimalta konseptialbumilta For The Throne, ja jo Cersein repliikkiin viittaavasta otsikosta voi arvata sen olevan melkoinen voimabiisi. Kirjojen ja tv-sarjan fanit voivat nappailla lyriikoista viittauksia parinkin eri hahmon selviytymistarinoihin samalla, kun pistävät biisin soimaan arkensa innoitukseksi.

Giant – Calvin Harris, Rag'n'Bone Man
Luukutin tätä kappaletta koko loppupäivän sen jälkeen, kun sain tietää päässeeni opiskelemaan. Lyriikoiden lisäksi tässä instrumentaalisovituksessa on jotain aivan vastustamattoman positiivista.

Spirit – Beyoncé
En ole nähnyt uutta versiota Leijonakuninkaasta ainakaan vielä, mutta olen katsonut ja kuunnellut sen soundtrackilla olevan uuden kappaleen musiikkivideon jo lukemattomia kertoja. Melodian ja rytmin nousu kertosäkeeseen tultaessa on aivan upea joka ikisellä kuuntelukerralla, ja kuten Beyoncélta voi odottaa, musiikkivideo on uskomattoman kaunis ja tyylikäs. Bloggerin Youtube-jakaja ei jostain syystä löytänyt oikeaa videota, joten laitan linkin.



Kommentit